Herr

Herr

Hjärta - Krav - Glädje - Gemenskap - Respekt

Säsongen 2024 är igång och nu tar vi ett steg till!

Vi tränar under Stankos ledning, vi ska visa hjärta för laget , kraven på varandra snäpper vi upp, glädjen och gemenskapen finns där, med en bra mix av erfarenhet och ungdom!

Vi har gemensamt lagt upp en plan för framtiden, nu tar vi nästa steg!
Herrarna förlorade knappt.
2024-05-18 10:00

I bortamatchen mot Anneberg så inleder hemmalaget starkast i 1:a halvlek och har övertaget spelmässigt, men Tofta står emot bra, Anneberg får straff i 19:e minuten, som Anton räddar!

Hemmalagets övertag fortsätter och man gör 1-0 i 33:e minuten.

I 2:a halvlek så blir det mer av långa bollar på Bengt från båda lagen, där Tofta har lite mer tryck i slutet av matchen, men inte riktigt får till avsluten denna kväll!

Surt!
2024-05-12 08:21

Lördagen bjöd på fint väder, mycket publik och en bra fotbollsmatch från båda lagen.

Tofta tar ledningen med 1-0 med ett fint inlägg av Salah som Robin A nickar i mål, som står sig till halvlek.

I 2:a halvlek kommer Tofta inte riktigt upp i nivå medan Veddige har ett gött flow och vinner med 1-4.

Surt!

Lokalderby!
2024-05-07 14:38

Tofta herr gästas av Veddige BK för lokalderby.

Herrarna gästas också av Tofta pojkar födda 2017, som följer med A-laget in på plan, passa på att se nästa generation Tofta spelare!

2024-05-06 12:48

Seriematch borta mot IFK Bänared på fredagskvällen, 1:a halvlek ser ut som i DM matchen i tisdags mot HGH, Tofta verkar vara kvar i omklädningsrummet, det utnyttjar Bänared som leder i halvlek med 2-1.

I halvlek kommer hårfönen fram och det ger lite effekt, för det ser bättre ut i andra och Tofta lyckas vinna med 3-2 till slut.